Welkom bij Dermaland!

Wij zijn nieuw op de markt, en dit it ons onafhankelijkheidsverklaring (Declaration of Independence).

  • We hebben NIET 15,000 producten, en ook NIET 300 verschillende merken
  • We promoten merken NIET gebaseerd op onze winstmarge, in plaats van de kwaliteit van de producten.
  • We staan NIET toe dat leveranciers van beauty merken of wie ook advertentie op ons website plaatsen of sponsoring in onze e-mails naar onze gewaardeerde klanten.
  • We bombarderen je email NIET met dagelijkse marketing e-mails, “koop dit”, “koop dit niet”, “dit heb je echt nodig”… om geld uit je zakken te kloppen.
  • We bombarderen je social media NIET met posts en advertenties die je proberen te overhalen om meer geld uit te geven.
  • We bombarderen je internetervaring NIET met advertentie en neppe sales om je onder druk te zetten om te kopen.

We doen dit niet omdat we niet een grote beauty retailer zijn. We zijn klein, en zo vinden wij het fijn.

Waarom voor ons kiezen?

Bij Dermaland zijn we op één ding gefocust. 100% authentieke Dermalogica producten met snelle levering, eerlijke prijzen, volledig ondersteund door ons kennis en personeel die getraind zijn door Dermalogica. Dat is alles wat we doen, en alles was we willen doen. Dat en…, we zijn volledig toegewijd om eerlijkheid en integriteit terug te brengen in de online beauty retail wereld.

Dermalogica gebruikers zijn speciaal. Ze kiezen voor gezonde producten voor gezonde huid. Ze zijn niet geïnteresseerd in deze week’s “skincare trend”. Ze eisen het beste en dat betekent Dermalogica.

Als je, net zoals ons, moe ben van grote bedrijven die meer geven om winstmarges dan gepassioneerd zijn over hun producten, of als je alleen een beetje vrede, eerlijkheid, vertrouwen en integriteit in je onlineklanten leven… dan zijn wij de juiste keuze voor jou. En vertel dit a.u.b. aan je vrienden.

Stay tuned, we zullen meer gespecialiseerde Dermalogica tools en features uitbrengen, zodat we samen van onze liefde voor Dermalogica kunnen genieten en verspreiden.

Kan een klein bedrijf die maar een merk verkoopt, dat op integriteit en eerlijkheid is gebaseerd wel overleven in de grote markt van beauty retailers?

We zijn nieuw, en we weten eerlijk gezegd het antwoord nog niet. Uiteindelijk kan jij ons vertellen of eerlijkheid en integriteit wel een plek hebben in online beauty retail. We nodigen je uit om met ons mee te doen om onafhankelijk te zijn van de online mega beauty retailers.